top of page

Zápisky budúcej nevesty *10

O svadbe sa mi aj sníva

Haraší mi?! ASI....normálne sa mi o svadbe už aj sníva. Hádam nie som prvá a ani posledná a jednoducho je potrebné si všetky tie nápady (ak si ich človek na druhý deň pamätá) zapísať, a potom sa nad nimi s čerstvo vyspatou hlavou zamyslieť.


A tak sa mi prisnili hodiny na stene, ktoré budú odpočítavať čas do polnoci, cestovná mapa s našimi zážitkami a fotkami, mužské a ženské "foajé", rozumej pre pánov alkohol, cigára, pečené prasiatko a pre dámy varené víno a sladké dobroty od mojich najbližších, ako "babičkine trubičky", "muffinky od švagrinky" a podobne. Dokonca sa mi snívalo aj o harmonograme, respektíve priebehu našej svadby. Keďže o polnoci by sme mali oslavovať príchod Nového roka, bolo potrebné vyriešiť, či a kde zaradíme redový tanec. Takže takéto ja mávam sladké sny.

A keď na ďalší deň celá nadšená píšem Nikole do svadobnej agentúry, čo všetko mi napadlo, hádajte čo odpovie? "Lucka tieto veci majú ešte čas." Presne tak.. mám sa radšej sústrediť na výber a rezerváciu podstatnejších služieb a dodávateľov.. a tak idem študovať jej ďalší email s ponukami... :)






naj príspevky
nedávne príspevky
archív
sleduj
  • Facebook Basic Square
bottom of page