top of page

Zápisky budúcej nevesty *15

Dobré ránko svadba

Najlepšie je zobudiť sa s dobrou náladou :) A to sa nám aj podarilo! Všetky starosti,

stresy, nezhody, ktoré sa pred svadbou objavili a ktorých sme sa obávali aj počas svadobného dňa, sme jednoducho vymazali/zabudli/nepripúšťali si. Nepýtajte sa ako je to možné. Jednoducho to bol náš deň, na ktorý sme sa nesmierne tešili. Všetky nepodstatné veci šli bokom a my sme mali oči len jeden pre druhého. Aj keby padali fúriky z neba, bol to v prvom rade ich problém a nie náš. My sme si povedali, že nám náš svadobný deň nič a nikto nepokazí.


A tak aj bolo! Od prvej chvíle sme si užívali...Ženích s kamarátmi na výdatných raňajkách, ja v apartmáne s hosťami. Také bolo naše ránko. S úsmevom od ucha k uchu, som sa líčila, česala, kámošky mi pomáhali obliecť sa...aj keď nastali pár nepríjemných situácií, no vravela som si, že všetko sa deje z nejakého dôvodu...avšak po tom všetkom pokračovali prípravy podľa predstáv.


​​Nikola nám ešte ráno, v deň svadby prišla dozdobiť apartmány, kde sme sa stretli a obliekali, vrátane nášho "bieleho tátoša", potom už utekala do sály a tam dohliadala na posledné detaily. Super full service takáto svadba... čo Vám poviem :)









naj príspevky
nedávne príspevky
archív
sleduj
  • Facebook Basic Square
bottom of page