top of page

Zápisky budúcej nevesty *12

Veeeľmi sa teším na výzdobu

Výzdoba...jedine, kde som si bola istá od začiatku. Keď už máme ten náš termín v čase, keď sa všetky stromy nezelenajú a kvety nekvitnú, mohli sme si dovoliť siahnúť aj po netradičnejšej výzdobe.



Ešte sme nemali zarezerované priestory a ja som si už našla foto výzdoby, ktorá sa mi náramne páčila a pre svadbu v zimných mesiacoch bola ako stvorená. Obrázky som si stiahla a vlastne od vtedy sa nič nezmenilo. Svadobná agentúra ich videla hneď na začiatku, nakoško štýl do akého sme chceli ladiť svadbu bol dôležitý aj pri výbere sály.





V zásade sme sa však k otázke realizácie výzdoby dostali až o dosť neskôr. Po všetkých tých výberoch a rzerváciach dôležitých služieb na svadbu, som sa na stretnutie ohľadom výzdoby veľmi tešila a moje nadšenie ma neopúšťalo ani po ňom...

Nikola mi predstavila svoj návrh s rozložením stolov s presným umietnením kvetov, podnosov, sviečok, umelých svetielok, opísala a ukázala, aké iné ozdoby plánuje použiť, uviedla mi predstavu o vstupnej hale a o iných malých drobnostiach, ktoré celú výzdobu a atmosféru len a len podčiarknu. Navrhla mi použiť krásne biele ľalie, strieborné svietniky, zrkadlové podnosy, vločky, prskavky s menovkami, skrátka opísala mi ako to celé bude vyzerať a ja som tam len sedela, počúvala a nadšene prikyvovala... jej predstavám plne dôverujem a na to, že som strašný puntičkár a detailista, jej do toho teda veľmi kecať nebudem.... :)


naj príspevky
nedávne príspevky
archív
sleduj
  • Facebook Basic Square
bottom of page