top of page

Zápisky budúcej nevesty *13

Je to predsa o detailoch

Čas neúprosne letí (kto by to povedal) a nám sa pomaličky blížil svadobný deň. Musím povedať, že som zakaždým chcela kričať, keď som počula vetu: "Veď už máte všetko objednané." Áno, vybrať a rezervovať si dodávateľov je jedna vec, ale doriešiť tie detaily... Je síce pekné, že máte koláčiky, ale musíte vybrať konkrétne druhy, stanoviť ich počty, určiť počet krabičiek, určiť počet koláčov v krabičkách...Je síce pekné, že máte hudbu, avšak musíte prejsť zoznam pesničiek, určiť si pieseň na prvý tanec, rodičovský tanec, povedať muzikantom, či chcete odobierky... A čo fotograf a kameraman? Viete určiť kedy majú prísť? Portrétové fotenie chcete stihnúť ešte pred svadbou alebo v iný deň? Kedy sa budete obliekať? Kedy majú prísť hostia? Kedy prídete do sály? A vôbec už ste si vybrali menu? Kedy budú bufety?


Nikola bude naliehať, aby ste jej poslali viac-menej finálny zoznam hostí a úplne najhoršie je vypracovať zasadací poriadok. Iste, ukľudníte sa o vykompenzujete si to, milé nevestičky, nákupmi svadobných a popolnočných šiat, topánok, doplnkov, či skúškou účesu, ale i tak musím zhodnotiť, že to bol pekný "balík povinností" a ja som nesmierne rada, že veľká časť ostatných príprav bola delegovaná na svadobnú agentúru...





Apropo, to že mám Nikolu a jej "Happy Feet" som veľmi ocenila, keď mi zo zdravotných dôvodov doslova 3 dni pred svadobnou zrušila cukrárka moju objednávku candy baru... Áno žiadna tragédia, ale viete aké bolo super dostať telefonát, že teda tá a taká vec, ale že už je prezistená možná náhrada, a že mi príde o chvíľu ponuka na email (P.S.: v tom čase som sedela na zubnej pohotovosti, však prečo nie, takže verte mi bola som nesmierne rada, že nemusím riešiť ešte toto).





naj príspevky
nedávne príspevky
archív
sleduj
  • Facebook Basic Square
bottom of page