top of page

Zápisky budúcej nevesty *11

Ďalšie a ďalšie rozhodovanie

Po záväznom rezervovaní miesta, ako sa vraví, to celé ešte len začína...

Potrebujeme fotografa? Chceme aj kameru? Hudba bude živá alebo to bude iba DJ, prípadne kombinácia? Make up? Vlasy? Šaty? Obrúčky? Koláče? Torta? Súbor na čepčenie? Osvetlenie? Iné požiadavky?


Výhodou svadobnej agentúry je, že ak pri akejkoľvek službe kývnete áno, že ju potrebujete a že si ju nezabezpečíte vy, tak hádajte čo? O pár dní si v doručenej správe nájdete "menší email" so zoznamom overených dodávateľov, s prezistením ich obsadenosti, cien, odkazom na ich stránku ako aj s ukážkami fotografií ich výtvorov.



To že nemusíte hľadať, oslovovať, dojednávať podmienky, či iné detaily, je jedno plus svadobnej agentúry, ale to že ide o spoľahlivých ľudí, ktorí Vám pár dní pred svadbou neodrieknu termín, je ešte dôležitejšie. Presne pre toto sme Happy Feet dôverovali. Nikola nám niekoľko krát v priebehu našej komunikácie o tej ktorej ponúkanej službe zdôrazňovala, že je s daným človekom spokojná, že je spoľahlivý, že má dobre referencie... A ak sme si predsa len hľadali niekoho sami, vždy sa nám snažila poradiť, povedať názor na kvalitu, prípadne preposlať aj iné zistené informácie.


Zatiaľ sme nadmieru spokojní s výberom fotografa, kameramana, osvetlenia, hudby, kontaktov na obrúčky, šaty či oblek, ako aj sladké koláčiky a pevne verím, že názor nezmeníme ani po svadbe.




naj príspevky
nedávne príspevky
archív
sleduj
  • Facebook Basic Square
bottom of page